Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SOITTAMALLA VARANNEILLE ILMAINEN ASENNUS!!!

 

Puh. 050 421 1002

         010 320 5270

 

Sähköpostilla 24h

varaukset@suksiboksit.fi

 

Puhleimella:

Ma - Pe, klo 07:00 - 18:00

La           klo 12:00 - 16:00

Su          Suljettu

 

Puh. 010 320 5270

 

Whatapp / 24h päivystys

 

Puh. 050 421 1002

 

Vuokrauspiste:

Helsinki - Malmi

Silkokuja 2

00730 Helsinki

 

Huom! Suksiboksit ja kattotelineet tulee varata aina etukäteen joko puhelimella tai sähköpostilla. Vuokrauspisteellä ei ole jatkuvaa päivystystä.

 

Kun tulet noutamaan varattua suksiboksia, niin soita asiakaspalveluumme 30 min ennen haluttua noutoa.

 

Suksiboksit

Vuokrattavat suksiboksit ovat pääsääntöisesti Thulen suksibokseja. Valikoimissamme on myös muutamia Ruotsalaisia Autoform / Calix suksibokseja sekä italialaisvalmisteistia G3 suksibokseja. Suksibokseja on kahta eri kokoa, iso (noin 450 litraa) ja pieni (noin 310 litraa).

 

Meiltä on laaja valikoima myös matalempia ja lyhyempiä suksibokseja tarvittaessa.

 

Kaikki vuokrattavat suksiboksimme ovat lukittavia ja hyväkuntoisia. Suksiboksimme ovat helppoja asentaa auton katolle. Suksiboksit kiinnitetään auton kattotelineisiin U-rauta kiinnityksellä. Halutessanne voitte käyttää myös asennuspalveluamme.

 

Thule 500Thule 500

Thule 500
Tilavuus 310 litraa
Pituus 232 cm
Leveys 55 cm
Korkeus 38 cm

 

 

Thule 700Thule 700

Thule 700
Tilavuus 450 litraa
Pituus 232 cm
Leveys 70 cm
Korkeus     39 cm

 

 

 

 

 

Vinkkejä suksiboksi asentamiseen:

 

Suksiboksi kannattaa asentaa jompaan kumpaan laitaan auton katolla. Tämä helpottaa boksin pakkaamista.  Pääsääntöisesti boksit asennetaan apumiehen puolelle. Valikoimissamme on myös joitakin suksibokseja, jotka aukeavat kummaltakin sivulta.

Suksiboksi kannattaa asentaa mahdollisimman eteen auton katolla, jotta takaluukku aukeaisi mahdollisimman paljon. Joissakin automalleissa suksiboksi rajoittaa takaluukun aukeamista.

 

Suksiboksi asennetaan auton katolle kattotelineisiin. Mikäli autossasi on siirrettävät kattotelineet, niin asenna ensiksi kattotelineet katolle ja sen jälkeen nosta suksiboksi niiden päälle. Hae kattotelineille oikea paikka auton katolta ja kiristä boksi kiinni. Tämän jälkeen kiristä kattotelineet.

 

Mikäli auotssasi on kiinteät paikat kattotelineille, niin asenna ensinmäisenä kattotelineet hyvin auton katolle ja sitten nosta suksiboksi niiden päälle. Kiristä tämän jälkeen boksi kiinni kattotelineisiin.

 

Vinkkejejä suksiboksin käyttöön:

 

Suksiboksi on kuivaa, mutta kylmää lisäsäilytystilaa auton katolla. Sinne voi huoletta pakata myös muitakin matkatavaroita.

 

Ajon aikana kaikkien tavaroiden tulee olla kiinnitettynä suksiboksin rakentieisiin kiristysliinoilla (kiristysliinat saat suksiboksin vuokrauksen yhteydessä).